Staten Island Ferry versus Statue of Liberty Cruise - wat is beter? (2024)

4.7

(90)

Om getuige te zijn van het majestueuze Vrijheidsbeeld hebben toeristen slechts twee opties: de Staten Island Ferry of de Statue City Cruise nemen.

Ongeveer 70 mensen nemen de veerboot naar Staten Island om de Lady Liberty te bekijken. Een van de belangrijkste redenen om deze veerboot te nemen is dat deze gratis is!

Niettemin is de Statue of Liberty Cruise de enige manier om de Liberty- en Ellis-eilanden te bereiken, en er is evenveel vraag naar onder toeristen.

Dus, vraag je je af welke je moet kiezen?

Hier geven we je alle details die je moet weten voordat je van plan bent America's Great Lady te bezoeken!

Staten Island Ferry versus standbeeldstadscruise

Deze diepgaande vergelijking zal u helpen de voor- en nadelen te begrijpen van het nemen van de Staten Island Ferry en de Statue Cruise.

KenmerkStaten Island FerryStandbeeld City Cruises
KostenGratisBegint bij $ 30 per persoon
VertrekpuntenWhitehall-terminal (Manhattan)Battery Park (Manhattan) of Liberty State Park (NJ)
BestemmingSt. George-terminal (Staten Island)Vrijheids- en Ellis-eilanden
keer bekekenVrijheidsbeeld, Manhattan Skyline, Ellis IslandClose-up uitzicht en toegang tot het Vrijheidsbeeld
Toegang tot standbeeldGeen toegang tot Liberty of Ellis IslandsToegang tot Liberty Island, het Statue Museum en het Ellis Island Museum
Tourlengte25 minuten per enkele reis3-5 uur voor een volledig bezoek
Bedrijfsuren24/7Normaal gesproken van 8.30 uur tot 4 uur
FrequentieElke 30 minuten tijdens de spitsurenElke 20-30 minuten
ReserveringenNiet verplichtTickets moeten vooraf worden gereserveerd
Extra functiesGratis wifi, toiletten, snacks en drankjes aan boordAudiotours, rondleidingen, toegang tot musea
MenigteniveausHogeMatig tot hoog
Best voorBudgetreizigers, snel zicht op het standbeeldToeristen die eilanden willen bezoeken

Wat kunt u verwachten van Staten Island en Statue Cruise

weg

Staten Island pendelt van Whitehall-terminal in Manhattan naar St. George-terminal op Staten Island, en omgekeerd. Het betreft vooral woon-werkverkeer.

Statue Cruise is de enige toeristische veerboot die u naar de Liberty- en Ellis-eilanden brengt. U kunt de veerboten nemen vanuit Liberty Park in New Jersey of Battery Park in Manhattan.

Attracties en beleving


Terwijl u de veerboot naar Staten Island neemt, krijgt u een schilderachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de skylines van Manhattan, waaronder het Empire State Building, Brooklyn Bridge en Verrazzano-Narrows Bridge.

Maar je zult niet op Liberty en Ellis Island kunnen landen.

Als u de Statue Cruise neemt, landt u op het eiland en ziet u alle bezienswaardigheden: het Statue of Liberty Museum, Sculpture Garden en Ellis Island National Museum of Immigration.

Je kunt op beide eilanden zoveel tijd doorbrengen als je wilt met je familie of vrienden, want ze hebben ook restaurants en parken.

Het verschil tussen de twee veerboten is dat je vanaf Staten Island een spectaculair uitzicht hebt op Lady Liberty, terwijl je Liberty Island kunt bezoeken als je de Statue City Cruise neemt.

Tickets

Als u een krap budget en een krappe planning heeft, kunt u de gratis Staten Island-veerboot gebruiken om een ​​duidelijk beeld te krijgen van het gigantische Vrijheidsbeeld en andere bezienswaardigheden in New York.

Bij deze gratis veerboot is ook een lokale gids inbegrepen, in dat geval hoeft u alleen voor de gids te betalen. Ontdek meer

Als een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op uw agenda staat, kunt u beter de Statue City Cruise nemen.

De kosten van de Statue City Cruise variëren van $30 tot $100, afhankelijk van de tour die je boekt.

Tabel:

TicketsPrijzen
Zelfgeleide rondleiding door het Vrijheidsbeeld$32
Rondleiding door het Vrijheidsbeeld$55
Rondleiding door Vrijheid en Ellis met toegang tot het museum$65
Privérondleiding voor gezinnen$519

Staten Island versus Circle Line-cruise

Naast de Statue Cruises en de Staten Island Ferry hebben toeristen ook de mogelijkheid van Circle Line Cruises.

Deze twee en een half uur durende cruises gaan niet naar Liberty of Ellis Island, maar varen langs vele bezienswaardigheden in New York, zoals het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Randall's Island, High Bridge, Yankee Stadium, Columbia University, The Kloosters, Harlem, Gracie Mansion, South Street Seaport, Grant's Tomb, enz.

Kortom, je vaart door drie rivieren en zeven bruggen, waaronder het beroemde Brooklyn, en zo’n 100 bezienswaardigheden in New York.

Het kaartje kost $ 52. Een lokale gids biedt live commentaar in het Engels en audiogidsen zijn beschikbaar in het Spaans, Frans en Portugees.

Je zou kunnen stellen dat het een verbeterde toeristische versie is van de Staten Island Ferry met extra voordelen zoals een live gids, eten en meer.

Insidertip! Wanneer u aan boord gaat, gaat u naar de achterkant van de boot voor het beste uitzicht. De voorkant is meestal drukker.

Probeer Standbeeld- en skylinecruise aan boord van een luxe jacht, waarmee u voorin kunt zitten in een klassiek jacht in de stijl van de jaren twintig, terwijl u door de bezienswaardigheden van New York vaart.

Als je liever de skyline van New York verlicht ziet, kijk dan eens naar de Circle Line Harbor Lights-cruise.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Shobana MR

Shobana MR houdt van zowel de reis als de bestemming. Ze is een enthousiaste lezer die haar volgende avontuur vaak op de pagina's van een boek vindt. Shobana vindt het heerlijk om nieuwe plaatsen en ervaringen te ontdekken, waarbij haar passie voor lezen haar reizen leidt. Shobana's avonturen in verschillende landschappen verrijken haar schrijven diep en bieden authenticiteit en inzichtelijke observaties. Haar artikelen leggen de essentie van elke bestemming vast, waardoor ze een waardevolle gids zijn voor mensen die graag nieuwe plekken willen verkennen. Favoriete reisfilm: Into The Wild. Volgende bestemming: Noorwegen

Staten Island Ferry versus Statue of Liberty Cruise - wat is beter? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5455

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.